Hemavans Wärdshus

Adress: Blå Vägen 17, 920 66 Hemavan Visa karta

Adress: Blå Vägen 17, 920 66 Hemavan

Mitt i byn ligger Hemavans Wärdshus, en stämningsfull Västerbottengård från 1700-talet som andas rustik charm. Du bor bara några minuter från liften och på kvällen väntar restaurangen på dig. Wärdshuset är det perfekta alternativet för dig som vill ha lika nära till flygplatsen som till liften!

För er som vill förena nytta och nöje går det att genomföra konferenser på Hemavans Wärdshus. Här finns ett enklare konferensrum med plats för ca 20 deltagare där det finns tillgång till fri Wifi. Hemavans Wärdshus skräddarsyr konferenspaket utifrån era önskemål och behov. Du kan även boka bastu och hot tubs.

Här infinner sig verkligen den genuina fjällkänslan. Vintertid sprakar brasan i restaurangen och snön knarrar utanför. Från Hemavans Wärdshus har du 250 meter till Centrumliften och Centrumhuset med skiduthyrning och restaurang. Det är 500 meter till flygplatsen och lika långt till Bayhill center med affärer. Knappt 2 km till Norrliften som även tar dig upp på fjället under sommaren.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Hemavan Fjällcenter,Vandrarhem

Avstånd: 158 meter
Mitt i Hemavan finner ni Fjällcenter vandrahem även ansluten till Svenska turistföreningen. Nära slalombackar, skidspår och den stora vildmarken i Vindelfjällens naturreservat. Här finns restaurang, bar och vår egen simanläggning med bassäng och härlig bastu.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 467 meter
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.
Hotell & Pensionat

Hemavan Fjällcenter, Hotell

Avstånd: 158 meter
Hemavans Fjällcenter ligger endast 250m från flygplatsen, som har direktförbindelse med Stockholm Arlanda. Närhet till vandringsleder. Simhall på gården. Ca. 10 min promenad till Bayhill köpcentrum med flera butiker.