Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Sommarlinbanan

Adress: 92066 Hemavan Visa karta

Adress: 92066 Hemavan

Sommaren 2017 kommer en ny gondol att byggas i västra Hemavan. Gondolen kommer att ersätta den tidigare sommarlinbanan. Vi ber om överseende med att det inte går någon linbana upp på fjället den här sommaren och längtar redan till sommaren 2018 då nya gondolen/ telemixen kommer att transportera vandrare och cyklister upp på fjället.

Inte heller Topprestaurang Björk och fjällbar kommer att vara öppen den här sommaren pg a att hela området är en byggarbetsplats.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Attraktion
    Norrliften Hemavan sommar- och vinteröppen 0,1 km
Stuga & lägenhet

Birgittas väg A & G (Nära Hemavan Gondol)

Avstånd: 327 meter
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Från lägenheten är det en kort promenad innan du kan sätta på dig skidorna och glida till Hemavan Gondol. Till ICA och Centrumliften samt övriga butiker är det ca 1,5 km.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 1,6 km
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.
Stuga & lägenhet

Birgittas väg D & E (Nära Hemavan Gondol)

Avstånd: 199 meter
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Lägenheten ligger precis vid barnens favorit Lämmellandet och du kan enkelt ta på dig skidorna och glida ut i backen. Från lägenheten är det ca 1,5 km till ICA, Centrumliften och övriga butiker.