Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Laisaliden

Adress: Laisholm, 92064 Tärnaby Visa karta

Adress: Laisholm, 92064 Tärnaby

Laisaliden är en modern konferensanläggning – högt uppe på fjället, 675 möh och i bekväm avskildhet. Du och din grupp (upp till ca 25 personer) har hela fjälltoppen för er själva. Här tar vägen slut och ingen vet vilka gäster som finns på anläggningen.

Upplev ett varsamt renoverat 50-tals fjällhotell. Laisaliden är ett familjehotell som drivs med samma omsorg, passion och kvalitet i dag om för 60 år sedan.

Här finns 16 rum, varav 4 enkel och 12 dubbelrum, alla med eget badrum och teve. I huvudbyggnaden ligger matsalen med timrade väggar, konferensrum, sällskapsrum med öppen spis, bibliotek, bastu och relax med utomhusbalja.

På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället – sommar som vinter. Du kan ta en promenad eller skidtur när som helst, rakt ut i vildmarken.

Laisaliden är det perfekta stället för en konferens. Laisalidens filosofi är att det är bättre att få all uppmärksamhet på ett litet hotell än ingen på ett stort.
Välj en aktivitet som blir årets samtalsämne. Här finns möjlighet till allt från skotersafaris och hundspann till samisk afton.

Mat serveras endast efter förbokningar.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Flygplats
    Hemavan Tärnaby airport 6 km
  • Attraktion
    Centrumliften Hemavan, vinteröppen 6 km
    Anjaliften Tärnaby, vinteröppen 8 km
Stuga & lägenhet

Kungshagastigen1 - 6

Avstånd: 5,3 km
Nybyggda & fräscha 4 och 6-bädds lägenheter i Hemavans östra del. Byggår -14. Lägenheterna ligger fint nära längdspår, och ca 200 m från närmaste skidväg där man lätt glider till Centrumliften. Bilderna som visas kan tillhöra en annan lägenhet.
Stuga & lägenhet

Fjällutsiktsvägen 32

Avstånd: 5,3 km
Rymlig stuga med 8 bäddar fullt utrustad för självhushåll med gångavstånd till Hemavans skidsystem. Stugan har bastu, två badrum, tre sovrum och högt läge med vacker utsikt.
Stuga & lägenhet

Snövallen 3

Avstånd: 5,3 km
Här bor du i en fräsch och trevlig lägenhet fullt utrustad för självhushåll med gångavstånd (cirka 300 m) till Hemavans skidsystem. Lägenheten byggdes 2016 och har 8 bäddar fördelat på tre sovrum.