Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Sånninggården

Adress: Klippen, 920 66 Hemavan Visa karta

Adress: Klippen, 920 66 Hemavan

Vida känd restaurang i rustik miljö, med utsikt över Artfjället. I menyn hittar man ortens råvaror av vilt, växter och bär anpassade efter de olika säsongerna. Förbokning.

Här finns även 45 bäddar fördelade på 16st små rum, 1-4 bäddar/rum. Standarden är likt vandrarhem med möjlighet att köpa till frukost och sänglinne. Anläggningen är väl anpassad för mindre sällskap, konferenser/möten 5-40p, bröllop, släktträffar/födelsedagskalas, gruppresor, svampplockare.

Gården ligger vackert i byn Klippen 6km väster om Hemavan. En gemytlig plats med en fantastisk utsikt över Artfjällsmassivet. Vandring- & cykelleder startar alldeles intill gården.

Show more

Om denna aktivitet

Stuga & lägenhet

Birgittas väg A & G (Nära Hemavan Gondol)

Avstånd: 4,8 km
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Från lägenheten är det en kort promenad innan du kan sätta på dig skidorna och glida till Hemavan Gondol. Till ICA och Centrumliften samt övriga butiker är det ca 1,5 km.
Stuga & lägenhet

Birgittas väg D & E (Nära Hemavan Gondol)

Avstånd: 4,9 km
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Lägenheten ligger precis vid barnens favorit Lämmellandet och du kan enkelt ta på dig skidorna och glida ut i backen. Från lägenheten är det ca 1,5 km till ICA, Centrumliften och övriga butiker.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 6,6 km
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.