Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Backfickan Restaurang, Tärnaby Fjällhotell

Adress: Östra Strandvägen 16, 920 64 Tärnaby Visa karta

Adress: Östra Strandvägen 16, 920 64 Tärnaby

En riktig restaurang med fokus på bra råvaror och kärleksfull matlagning från grunden. Säsongsvarierad meny och alltid några klassiker.

Backfickans filosofi är att man skall laga mat med bra råvaror och göra arbetet från grunden. Lunchen är en buffé med varmrätt, soppa, salladsbord och hembakt bröd. På kvällen finns alltid en kvällens och några alternativ, bland annat veckans grill. Backfickan erbjuder även specialarrangemang för konferenser och grupper, bröllop samt catering.

Restaurang Backfickan på Tärnaby Fjällhotell serverar frukost, lunch och middag under skidsäsongen, och frukost och middag under sommaren.

Show more

Om denna aktivitet

Stuga & lägenhet

Tärnaby lägenheter- Linbanan/Hassebacken

Avstånd: 120 meter
Ovanför linbanan, tullstationen och Tärnaby Fjällby hittar ni dessa klassiska skidåkarlägenheter med egen ingång. Här har ni absolut närhet till kul nedfarter, sittlift, barnbacke samt restaurang och pub. Nyckelutlämnare är Tärnaby Fjällhotell vid Anjabacken.
Vandrarhem

Tärnaby/Åkerlundska gården, Vandrarhem

Avstånd: 87 meter
Välkommen till Åkerlundska Gården! Vandrahemmet ligger på Laxfjället i Tärnaby, med utsikt över sjön Gäutan och fjällen. En Västerbottensgård med massor av atmosfär och stämning! Du bor så nära Anjabacken man kan komma och ett stavtag räcker för att vara ute i pisten. Du checkar in på Fjällhotellet, där kan du också beställa service som måltider, linne och städning. Vill du hyra hela huset? Ring eller maila oss för prisuppgift. 0954-104 20, reception@tarnabyfjallhotell.com.
Stuga & lägenhet

Backvillan

Avstånd: 84 meter
Sveriges mysigaste fjällboende? Skidåkning direkt utanför dörren på vintern, gott om plats för vänner och familj, egen bastu och en fantastisk utsikt - det är Backvillan! På Laxfjället strax ovanför Tärnaby Fjällhotell hittar du fjälldrömmen!