Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Laisalidens Fjällhotell

Adress: Laisaliden, 920 64 Tärnaby Visa karta

Adress: Laisaliden, 920 64 Tärnaby

På Laisaliden serveras alltid en trerätters gourmet-middag på vita linnedukar och menyn byts efter säsong.

Laisalidens Fjällhotell har ett kök i toppklass. Maten framställs av lokala råvaror i en målmedveten satsning att servera lappländska delikatesser. När det gäller dryck går Laisaliden däremot gärna utanför både Lapplands och landets gränser.

Laisaliden är öppet året runt. Även om man inte bor på hotellet går det bra att komma upp och äta på Laisaliden genom att boka en trerättersmiddag. Endast förbokningar. Se menyn och aktuella erbjudanden på Laisalidens hemsida.

Se reportage i Allt om mat om Laisalidens goda mat. Klicka på Menylänken nedan.

Show more

Om denna aktivitet

Stuga & lägenhet

Snövallen 3

Avstånd: 5,3 km
Här bor du i en fräsch och trevlig lägenhet fullt utrustad för självhushåll med gångavstånd (cirka 300 m) till Hemavans skidsystem. Lägenheten byggdes 2016 och har 8 bäddar fördelat på tre sovrum.
Stuga & lägenhet

Kungshagastigen1 - 6

Avstånd: 5,3 km
Nybyggda & fräscha 4 och 6-bädds lägenheter i Hemavans östra del. Byggår -14. Lägenheterna ligger fint nära längdspår, och ca 200 m från närmaste skidväg där man lätt glider till Centrumliften. Bilderna som visas kan tillhöra en annan lägenhet.
Stuga & lägenhet

Fjällutsiktsvägen 32

Avstånd: 5,3 km
Rymlig stuga med 8 bäddar fullt utrustad för självhushåll med gångavstånd till Hemavans skidsystem. Stugan har bastu, två badrum, tre sovrum och högt läge med vacker utsikt.