Familjen- Tärnaby

Adress: Blåvägen 18, 92064 Tärnaby Visa karta

Adress: Blåvägen 18, 92064 Tärnaby

Kaffebar, fika och mat med stort fokus på ekologiska och närproducerade råvaror och ett komplett utbud av kaffe och kaffedrycker.

Familjen i Tärnaby serverar enklare rätter som soppa och sallad, oftast utan kött, hembakade smörgåsar, varma och kalla samt sötsaker och fikabröd.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga & lägenhet

Backvillan

Avstånd: 944 meter
Sveriges mysigaste fjällboende? Skidåkning direkt utanför dörren på vintern, gott om plats för vänner och familj, egen bastu och en fantastisk utsikt - det är Backvillan! På Laxfjället strax ovanför Tärnaby Fjällhotell hittar du fjälldrömmen!
Vandrarhem

Tärnaby/Åkerlundska gården, Vandrarhem

Avstånd: 1 km
Välkommen till Åkerlundska Gården! Vandrahemmet ligger på Laxfjället i Tärnaby, med utsikt över sjön Gäutan och fjällen. En Västerbottensgård med massor av atmosfär och stämning! Du bor så nära Anjabacken man kan komma och ett stavtag räcker för att vara ute i pisten. Du checkar in på Fjällhotellet, där kan du också beställa service som måltider, linne och städning. Vill du hyra hela huset? Ring eller maila oss för prisuppgift. 0954-104 20, reception@tarnabyfjallhotell.com.
Stuga & lägenhet

Tärnaby lägenheter- Linbanan/Hassebacken

Avstånd: 1,1 km
Ovanför linbanan, tullstationen och Tärnaby Fjällby hittar ni dessa klassiska skidåkarlägenheter med egen ingång. Här har ni absolut närhet till kul nedfarter, sittlift, barnbacke samt restaurang och pub. Nyckelutlämnare är Tärnaby Fjällhotell vid Anjabacken.