Guidad skotertur - Trolltunet

Adress: Kvarnstensvägen 1, 920 66 Hemavan Visa karta

Adress: Kvarnstensvägen 1, 920 66 Hemavan

Turen går genom Lapplands snöklädda fjällvärld och dessa vackra vyer, rutt avgörs naturligtvis efter vädret. Vi kör efter led som så småningom tar oss till en trevlig rastplats. Sittande på renskinn runt elden kokar vi kaffe och fikar. Inför en hel- eller halvdag med snöskoter utrustas ni vid Trolltunet med rejäla kläder och lämplig utrustning.

Det ingår alltid hjälm, skoteroverall, skoterskor, handskar och skidglasögon men eftersom vi kör med 4-takts maskiner blir det ingen obehaglig lukt om ni vill använda egna ytterkläder.

Vid halvdagsturen ingår fika och vid heldagsturen ingår lunch.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 (0)954-305 00
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Familjeturen onsdagar 13.30-16.00 veckorna 8-17. Övrig tid och för heltagstur: ring & fråga!
 • Prisinformation
  Prisexempel halvdagstur: 1305: -/person. 2 personer per skoter. Hjälm ingår. Minst 4 anmälda krävs för att turen ska genomföras.
Vandrarhem

Hemavan Fjällcenter,Vandrarhem

Avstånd: 350 meter
Mitt i Hemavan finner ni Fjällcenter vandrahem även ansluten till Svenska turistföreningen. Nära slalombackar, skidspår och den stora vildmarken i Vindelfjällens naturreservat. Här finns restaurang, bar och vår egen simanläggning med bassäng och härlig bastu.
Hotell & Pensionat

Hemavan Fjällcenter, Hotell

Avstånd: 350 meter
Hemavans Fjällcenter ligger endast 250m från flygplatsen, som har direktförbindelse med Stockholm Arlanda. Närhet till vandringsleder. Simhall på gården. Ca. 10 min promenad till Bayhill köpcentrum med flera butiker.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 325 meter
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.