Guidad grottur till Kåtaviken

Område: Överuman
Arena/Plats: Kåtaviken
Kategori: Evenemang, Upplev mer sommar

Från 495 SEK

Ett rikt grottsystem som är spännande att upptäcka med hjälp av guide. Vandringen till Östra Jordbäcksgrottan är ca en kilometer, och grottan är ca 450 m lång. Kortare sträckor behöver man krypa, men mestadels är gången stor och rymlig.

Overall och hjälm ingår. Vandringen till Östra Jordbäcksgrottan är ca en kilometer, och grottan är ca 450 meter lång. Lämplig för barn från 7 år.

Anmälan görs till Hemavan Fjällstation senast kl 16.00 dagen innan. OBS! Du måste ha fått en bekräftelse för att anmälan ska vara giltig.

Samling vid Hemavan Fjällstation innan avresa till Jordbäcksgrottan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jul
Onsdag 24 jul 2019 10:00 - 15:00 Kåtaviken
31 Jul
Onsdag 31 jul 2019 10:00 - 15:00 Kåtaviken

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)954-30027
E-post
info@hemavanfjallstation.se

Länkar

Prisinformation

Pris från
495 SEK
Prisinformation
495 kr/vuxen och halva priset för barn upp till 15 år. 4 anmälda behövs för att turen ska kunna genomföras.
Lägenheter

Birgittas väg 9 & 11 (tidigare E & D)

Avstånd: 34,9 km
Fräscha och trevliga lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Lägenheten ligger precis vid barnens favorit Lämmellandet och du kan enkelt ta på dig skidorna och glida ut i backen. Från lägenheten är det ca 1,5 km till ICA, Centrumliften och övriga butiker.
Hotell & Pensionat

Hemavans Högfjällshotell - Hotellboende

Avstånd: 36,9 km
Om du vill bo bekvämt och på minimalt avstånd från pisten är Hemavans Högfjällshotell det perfekta valet för dig. Här finns även restaurang, loungebar och nattklubb.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 36,6 km
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.

I närheten av


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.