Frukostkonsert vid Ruttjebäcken

Område: Tängvattnets dalgång
Arena/Plats: Ruttjebäcken
Kategori: Evenemang, Nöjen
Datum: Fredag 20 jul 2018

En härlig informell konsert på klipporna vid Ruttjebäcken.

Ta med eget fika och lyssna till en blandad kompott av folkmusik, sång och instrumental musik. Passa på att doppa en tå i det friska vattnet efter konserten.

Inget inträde men lämnar gärna en slant som går till ortens musikskola. Ta med en frukostpicknickorg och njut av naturen och skön musik.

Vid dåligt väder måste vi tyvärr ställa in konserten.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Jul
Fredag 20 jul 2018 09:30 - 03:30 Ruttjebäcken

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)954-104 50
E-post
info@hemavantarnaby.se

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Lägenheter

Birgittas väg D & E

Avstånd: 14,3 km
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Lägenheten ligger precis vid barnens favorit Lämmellandet och du kan enkelt ta på dig skidorna och glida ut i backen. Från lägenheten är det ca 1,5 km till ICA, Centrumliften och övriga butiker.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 15,5 km
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.
Lägenheter

Birgittas väg A & G

Avstånd: 14,3 km
Nybyggda och väldigt fina lägenheter med 4 eller 6 bäddar i direkt anslutning till Hemavan Gondol. Från lägenheten är det en kort promenad innan du kan sätta på dig skidorna och glida till Hemavan Gondol. Till ICA och Centrumliften samt övriga butiker är det ca 1,5 km.

Karta


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.