Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Hemavan Hillclimb 2018

Område: Hemavan
Arena/Plats: Hotellbacken, Hemavan
Kategori: Evenemang, Nöjen, Sport- & idrottsevenemang
Datum: Lördag 10 feb 2018

Vi välkomnar er återigen på Hemavans ösigaste tävling, nämligen Hemavan Hillclimb där skotrar och förare får ge allt för att ta hem bucklan. I år med flera nyheter, läs mer nedan!

Hemavan Hillclimb är en minst sagt fartfylld tävling där hela familjen kan roas av skotrarnas framfart. Reglerna är så enkla som det kan bli: förarna kör i heat och först uppför backen vinner tills det står en ensam segrare på pallen, både i dam- och herrklassen. I år med ny tävlingsarrangör: Retro Event! Dessutom fem klasser mot tidigare tre: nyhet för i år är att vi kommer visa på evolution då allt från 80-talets vassaste maskiner till dagens moderna kommer delta. Förarinformation och anmälan, se länk nedan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Feb
Lördag 10 feb 2018 12:00 - 17:00 Hotellbacken, Hemavan

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0954-10450
E-post
info@hemavantarnaby.se

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Inträde 180 kr för alla från 15 år och uppåt.
Stuga & lägenhet

Elisabets Väg 6A - Nära Hemavan Gondol

Avstånd: 646 meter
Här bor du mycket nära Hemavan Gondol, Restaurang Solkatten och barnens favorit Lämmellandet. Fräsch och trevlig lägenhet fullt utrustad för självhushåll. Lägenheten byggdes 2016 och ligger på markplan med gångavstånd till pisten.
Hotell & Pensionat

Hemavans Högfjällshotell - Hotellboende

Avstånd: 92 meter
Om du vill bo bekvämt och på minimalt avstånd från pisten är Hemavans Högfjällshotell det perfekta valet för dig. Här finns även restaurang, loungebar och nattklubb.
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 502 meter
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.

Karta


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.