Officiell besöksguide för
turistinformation & onlinebokning
i Hemavan Tärnaby

Run of Hope - Tärnaby

Område: Tärnaby
Arena/Plats: Vikmyra skidstadion
Kategori: Evenemang

Dina ben räddar liv!
Lördagen den 7 oktober genomförs Vitamin Well Run of Hope på olika platser i landet.

Fjällvinden arrangerar ett eget lopp och alla pengar som samlas in går till kampen mot barncancer. Att delta i ett lopp kostar 50 kronor och du anmäler dig till vårt lopp på barncancerfondens hemsida, se länk längre ner.
Du kan gå in och anmäla dig redan nu.

Loppet genomförs på elljusspåret på Vikmyra skidstadion i Tärnaby. Starten går 13.00 och du kan välja på två distanser 3,3 km eller 6,6 km (ett eller två varv på elljusspåret).

Om du inte vill delta i loppet men ändå vill bidra till kampen mot barncancer så kan du gå in på länken och lämna ett bidrag!

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Startavgiften är 50 kronor och går direkt till Barncancerfonden.
Stuga & lägenhet

Backvillan

Avstånd: 2,9 km
Sveriges mysigaste fjällboende? Skidåkning direkt utanför dörren på vintern, gott om plats för vänner och familj, egen bastu och en fantastisk utsikt - det är Backvillan! På Laxfjället strax ovanför Tärnaby Fjällhotell hittar du fjälldrömmen!
Stuga & lägenhet

Tärnabyhyllan 1

Avstånd: 729 meter
Stugorna i det här området har ett unikt läge till väster om linbanan i Tärnaby, med vidunderlig utsikt över Ryfjället.
Vandrarhem

Tärnaby/Åkerlundska gården, Vandrarhem

Avstånd: 3 km
Välkommen till Åkerlundska Gården! Vandrahemmet ligger på Laxfjället i Tärnaby, med utsikt över sjön Gäutan och fjällen. En Västerbottensgård med massor av atmosfär och stämning! Du bor så nära Anjabacken man kan komma och ett stavtag räcker för att vara ute i pisten. Du checkar in på Fjällhotellet, där kan du också beställa service som måltider, linne och städning. Vill du hyra hela huset? Ring eller maila oss för prisuppgift. 0954-104 20, reception@tarnabyfjallhotell.com.

Karta


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.