Notdragning i Joeström - en del i fiskefestivalen

Område: Jovattnets dalgång
Arena/Plats: Joeström
Kategori: Evenemang
Datum: Onsdag 31 jul 2019

Här får du chansen att se hur notdragning går till, och vara med i byagemenskapen. En och annan fiskehistoria, rökt fisk, mjukkakor, våfflor, kaffe och korv blir det också.

Kocken är på plats för spännande smakprover av fisk i alla former.

Hur funkar en fisk? Naturum finns på plats vid Notdragningen i Joeström den 25 juli för att tillsammans med alla intresserade barn öppna en fisk och hjälpas åt att titta inuti den för att ta reda på hur en fisk funkar. Kanske även klura ut vad den har för favoritmat? Sedan tillagas fisken tillsammans och man får provsmaka.

I Joeström vid sjön nedanför byastugan som ligger 4-km från vägskälet Blå-vägen/Hattfjelldal.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Jul
Onsdag 31 jul 2019 18:00 - 20:00 Joeström

Länkar

Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 9,5 km
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.
Vandrarhem

Hemavan Fjällcenter,Vandrarhem

Avstånd: 8,9 km
Mitt i Hemavan finner ni Fjällcenter vandrahem även ansluten till Svenska turistföreningen. Nära slalombackar, skidspår och den stora vildmarken i Vindelfjällens naturreservat. Här finns restaurang, bar och vår egen simanläggning med bassäng och härlig bastu.
Hotell & Pensionat

Hemavan Fjällcenter, Hotell

Avstånd: 8,9 km
Hemavans Fjällcenter ligger endast 250m från flygplatsen, som har direktförbindelse med Stockholm Arlanda. Närhet till vandringsleder. Simhall på gården. Ca. 10 min promenad till Bayhill köpcentrum med flera butiker.

I närheten av


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.