Frukostkonsert på Laxfjället i Tärnaby

Område: Hemavan Tärnaby
Arena/Plats: Hemavan Tärnaby
Kategori: Evenemang, Nöjen
Datum: Fredag 26 jul 2019

En härlig informell konsert.

I år blir frukostkonserten på Laxfjället i Tärnaby.

Ta med eget fika och lyssna till en blandad kompott av folkmusik, sång och instrumental musik.

Katarina Barruk & Sara-Helén kommer att medverka vid frukostkonserten. (De kommer också att ge en konsert i Tärna kyrka på kvällen den 26 juli). Katarina är en företrädare för vårt samiska kulturarv. Detta mixar hon med ett modernt sound och vackra melodier. Hon lyfter också fram det samiska språket och många av hennes texter är på Umesamiska.

Ta med en frukostpicknickorg och njut av naturen och skön musik.

Vid dåligt väder måste vi tyvärr ställa in konserten.

För att hitta till frukostkonserten i Tärnaby, kör E12:an. Sväng av mot Tärnaby camping mitt emot Uddens parkering i utfarten av Tärnaby mot Umeåhållet sett. Följ vägen förbi campingen håll vänster upp mot Laxfjället ca 2 kilometer innan ni är framme på parkeringen. Härifrån är det skyltat var ni ska gå.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Jul
Fredag 26 jul 2019 09:30 - 11:00 Hemavan Tärnaby

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)954-104 50
E-post
info@hemavantarnaby.se

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Hotell & Pensionat

STF Hemavan Fjällstation

Avstånd: 857 meter
Vackert belägen vid Centrumbacken vågar vi påstå att vi har Hemavans bästa läge. Ski in och ski out har aldrig varit enklare. Detta, tillsammans med vår lugna miljö, gör oss till ett perfekt boende för såväl familjen och individen som gruppen och konferensen.
Hotell & Pensionat

Hemavan Fjällcenter, Hotell

Avstånd: 424 meter
Hemavans Fjällcenter ligger endast 250m från flygplatsen, som har direktförbindelse med Stockholm Arlanda. Närhet till vandringsleder. Simhall på gården. Ca. 10 min promenad till Bayhill köpcentrum med flera butiker.
Vandrarhem

Hemavan Fjällcenter,Vandrarhem

Avstånd: 424 meter
Mitt i Hemavan finner ni Fjällcenter vandrahem även ansluten till Svenska turistföreningen. Nära slalombackar, skidspår och den stora vildmarken i Vindelfjällens naturreservat. Här finns restaurang, bar och vår egen simanläggning med bassäng och härlig bastu.

I närheten av


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.