Ögonblicksteatern: Bastuklubben

Område: Tärnaby
Arena/Plats: Udden i Tärnaby
Kategori: Evenemang, Nöjen, Årets kulturkommun
Datum: Onsdag 12 feb 2020

Nu har vi möjlighet att sitta utanför dambastun för att tjuvkika, tjuvlyssna och uppleva de samtal, beteenden och förhållningssätt som olika kvinnors kroppar, tankar och erfarenheter berättar.

Föreställningen Bastuklubben är en del av Ögonblicksteaterns hudnära projekt med samma namn som undersöker systerskap och förtrolighet utifrån dambastun som rum och sammanhang. Bastuklubbens turnerande bastu på hjul och nyskrivna föreställning ångar av kvinnors berättelser och förmågor. I det nakna mötet sätts fokus på kvinnor och det så kallade systerskapet. De hudnära bastusessionerna sker i en närhet svår att översätta till andra situationer och platser i livet. Ett sätt att hylla och lyfta kvinnoliv som inspiration.

Bastuklubbens föreställning hålls utomhus på Udden i Tärnaby och enbart 60 platser finns tillgängliga och man klär sig efter väder.

Det bjuds på varm dryck.

Tillägg: Het gryta med bröd och dryck serveras på Udden från kl 18.00. Bokas i samband med biljetten. Pris 95 kr.

Dessutom: träffas på pub Gäutan för eftersnack efter Bastuföreställningen. Te, kaffe och vintermumma finns och ingår i biljettpriset! Annan dryck till försäljning.

BOKA BASTUSESSION:
12/2 kl 20:15-21:00: Ta chansen att själv basta i bastuklubbens bastu efter avslutad föreställning! En unik möjlighet med nära till uppfriskande dopp i snön!

Pris 90 kr/person i sällskap om max 10 personer. Bindande bokning - görs till Tärnaby Fjällhotell på 0954-104 20.


Programmet är preliminärt och kan komma att uppdateras.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Feb
Onsdag 12 feb 2020 19:00 - 21:00 Udden i Tärnaby

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)954-104 50
E-post
info@tarnabyfjallhotell.com

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
195 kr Pris för föreställning: 195 kr. Biljettförsäljning på Tärnaby Fjällhotell. Förbokas! Ring gärna: 0954-104 20. Tillägg: Het gryta med bröd och dryck serveras på Udden från kl 18.00. Bokas i samband med biljetten. Pris gryta: 95 kr.  
Vandrarhem

Tärnaby/Åkerlundska gården, Vandrarhem

Avstånd: 1,9 km
Välkommen till Åkerlundska Gården! Vandrahemmet ligger på Laxfjället i Tärnaby, med utsikt över sjön Gäutan och fjällen. En Västerbottensgård med massor av atmosfär och stämning! Du bor så nära Anjabacken man kan komma och ett stavtag räcker för att vara ute i pisten. Du checkar in på Fjällhotellet, där kan du också beställa service som måltider, linne och städning. Vill du hyra hela huset? Ring eller maila oss för prisuppgift. 0954-104 20, reception@tarnabyfjallhotell.com.
Stuga & lägenhet

Tärnaby lägenheter- Linbanan/Hassebacken

Avstånd: 1,9 km
Ovanför linbanan, tullstationen och Tärnaby Fjällby hittar ni dessa klassiska skidåkarlägenheter med egen ingång. Här har ni absolut närhet till kul nedfarter, sittlift, barnbacke samt restaurang och pub. Nyckelutlämnare är Tärnaby Fjällhotell vid Anjabacken.
Stuga & lägenhet

Backvillan

Avstånd: 2 km
Sveriges mysigaste fjällboende? Skidåkning direkt utanför dörren på vintern, gott om plats för vänner och familj, egen bastu och en fantastisk utsikt - det är Backvillan! På Laxfjället strax ovanför Tärnaby Fjällhotell hittar du fjälldrömmen!

I närheten av


Kundservice bokning

Ring oss +46 954-301 50
Skicka e-post

Bokningsvillkor
  • Vi har öppet mån till fre 09-16
  • Svar inom en arbetsdag
Turistinformation Ring oss +46 954 104 50
Skicka e-post

Vi har öppet mån till fre 9-16

Bra att veta

Onlinebokning av boende är möjlig fram till kl 17:00 dagen före ankomst, därefter kan du boka per telefon. Om du bokar skidpass är det möjligt fram till 14:00 dagen före ankomst. Om du bokar skidhyra är det möjligt fram till två dagar före ankomst. Åldersgränser

För att boka/ingå avtal med HAAB måste gästen vara 18 år. Under Nyår och Påsk kan andra åldersgränser gälla - se respektive anläggning. Legitimering sker vid ankomst. Kontakta respektive boende om ni ej uppfyller åldersgränserna men vill komma ändå. Läs mer i våra fullständiga bokningsvillkor. Detta gäller ej barn i målsman sällskap.

Husdjur

Observera att husdjur endast är tillåtna i de boenden där detta uttryckligen anges för boendekategorin vid bokning.

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7422.cbischannel-20356 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails